Event Flytta hit!

Alla vill väl bo i Jakobstad! 😉

Det finns en kämparanda och ett nytänkande här i nejden som sätter staden och dess invånare på kartan. Visste du förresten att inflyttningstrenden är positiv? De senaste par åren har allt fler flyttat till Jeppis!

För att fira detta ordnar vi evenemanget Flytta hit! under Jakobs Dagar.

Kom och utforska Jakobstads fantastiska utbud av jobb, utbildningar, kultur, tjänster och bostäder. Har du nära och kära som bor längre bort? Bjud med dem! Vem vet, kanske tänds den glödande kärleken för vår pärla till småstad.

Vi ses på Jakobstads torg, 20.7 kl. 12–17. På programmet står bland annat intervjuer, musik och utlottning av en natt på nya Gnista Glamping! Vi håller dessutom öppet hus för de nya studentbostäderna som renoveras på Storgatan 10.

Välkommen!// Fastighet AB Ebba

Mer info på vår hemsida:
bit.ly/ebbaflyttahit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.