Att få människor och förstå🤔

Alltid någon gång känns det lite svårt att få människor och förstå, att för mig känns det tryggare o. ha någon jag känner med när jag träffar en ny person. Idag kom det ett meddelande från Debora om det går bra att en ny människa skulle komma o. skola in sig när assistenterna de jag har inte kan komma. Försökte vara vänlig och förklara att jag ville ha någon bekant med mig.

Jag pratade med vår föreståndare, som lovade se någon dag när det skulle vara möjligt att en personal är med mig på träffen. Och det skrev jag till Debora. Jag vill känna mig trygg vid första träffen och bli förstådd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.