Har mina kläder något med trampningen att göra?🤔

Det kunde ha lika bra varit att mina ben skulle vara mer spänd efter gårdagens fallande, nu när jag gick och trampa. Så var inte fallet, utan jag trampade 5,1 km på 21 min. 🚲Det verkar som om min kropp börjar småningom vara i form nu.

När jag bad om att få komma bort från Motomeden. Då frågade man om det var ”Tjocka” jumper som fick mig att sluta. Nu hade jag en colleage tröja på, men den var lagom tjock tyckte jag, och ville inte ta för hårt med trampningen. Sen tänkte jag för mig själv: ”Har mina kläder något med trampningen att göra”?”🤔Så kom jag fram till att det hade dom inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.