Lotteri / Arvonta

 LOTTERI/ARVONTASuomeksi 👇👇👇Vi är så glada att vi i samarbete med @KelluvaMatto får lotta ut en blå och en rosa flytande matta till familjer i Åboland med långtidssjuka barn och unga, eller familjer med långtidssjuka föräldrar. Mattorna kan t.ex. användas till att flyta på, för lek och stoj i vattnet eller som gymnastikmatta.Utvecklarna av @KelluvaMatto är Pargasbördiga Arnold Uschanoff och Sebastian Fröberg, två företagare som verkligen har anammat konceptet #itscooltocare. Mattorna har donerats till långtidssjuka barn-och unga som underlag för fysioterapi och hjälpmedel i vattnet, Rosa bandet kampanjen har varit en annan stor satsning. 👍❤Du kan delta i utlottningen om:-Du bor någonstans i Åboland❗-Det i familjen finns ett barn, en ungdom eller föräldrar som är långtidssjuka- Maila marie@projectliv.fi-Gilla och dela gärna inlägget så att vi når så många familjer som möjligt- Utlottningen pågår under tiden 9.5-22.5.2022. Vinnaren meddelas privat.#tobringbackalostsmile#projectliv#itscooltocarewww.kelluvamatto.fi— — — — — — — — — — — —Olemme iloisia, että voimme yhteistyössä KelluvaMatto :n kanssa arpoa yhden sinisen ja yhden roosan kelluvan maton. Nämä lahjoitetaan perheille Turunmaalla, joissa on pitkäaikaissairas lapsi, nuori tai vanhempi. Matoilla voi esim. kellua ja käyttää vesileikeihiin tai vaikka voimisteluun.Kelluvan Maton kehittäjät ovat Paraisilta kotoisin olevat Arnold Uschanoff ja Sebastian Fröberg. Nämä kaksi yrittäjät ovat todella sisäistäneet #itscooltocare iskulausetta. Matot ovat lahjoitettu pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten hyväksi, jotta he voivat käyttää niitä fysioterapiaan ja apuvälineenä vedessä. Roosa nauha kampanja on ollut heillä toinen iso satsaus. 👍❤Voit osallistua arvontaan jos:-Asut jossain Turunmaalla❗-Jos perheessä on pitkäaikaissairas lapsi tai nuori, tai jos perheessä on pitkäaikaissairas vanhempi. -Lähetä sähköpostin marie@projectliv.fi -Voit mielellään tykkätä tästä ja jakaa tätä julkaisua, jotta tavoitamme mahdollisimman paljon perheitä.-Arvontaan voi osallistua 9 – 22.5.2022 välisenä aikana. Voittajaa informoidaan ykstyisesti.www.kelluvamatto.fi” // Project Liv / Familjer med långtidssjuka barn -KAMRATSTÖD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.