☘️Blomskötsel☘️

Nu vet jag att det är en del av mina bloggläsare, har följt enligt mina blomtips. Att veta detta känns roligt, ja man lär sig hela tiden. Det samma gäller mig också, och av sina misstag.

Idag blev det lite blomskötsel på assistansen. Våren har varit rätt kylig, men nu verkar det som om vädret skulle bli lite varmare. På terrassen har det inte blivit gjort annat än, att jag har börjat vattna tujorna som är nästan det viktigaste .

Mina inomhus blomkrukorna fanns det bra med vatten i. Jag fyllde bara på åt några växter, bland annat citron trädet och callan som jag vet att dricker mycket. Annars har jag en regel med självbevattningskrukorna, att man väntar tills behållarna är tomma eller att pinnen / mätaren är nere. Undantag med blommor som dricker mer o. behöver en jämn fuktighet. Jag tror att citron trädet skulle behöva en större kruka, just nu vill jag inte störa blomningen och fruktbildningen.☘️🍋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.