Husets alarm

Nu har husets alarm fungerat rätt okej, även om det har varit en massa strul under de här sex åren. Det hade varit något med en grannes alarm, idag kom man och testade mitt också som inte heller fungerade . Då blev jag förvånad.

Sedan pratade jag med en handledare, som berättade att personalens tolv alarm så var det tre som fungerade. Det tyckte vi att det kändes konstigt, man skulle tycka med dagens teknik så kunde något meddelande komma upp ifall systemet inte får kontakt. Bra att man är medveten om att alarmet inte funkar, nu gäller det bara att ringa på mobilen om jag skulle behöva hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.