🐟Akvariet och pelargonenâ˜˜ïžđŸ˜Š

Medan jag var och Ă„t lunch stĂ€dade man min lĂ€genhet. Sen hade jag assistans. Det har blivit till en regel att akvariepumpen rengörs varannan vecka, jag har nĂ€mligen mĂ€rkt att behovet finns, Sidan pĂ„ pumpen samlas det smuts och slam, det kĂ€nns inget vidare att se pĂ„. SjĂ€lv mĂ„r jag bĂ€ttre av att akvariepumpen blir rengjord lite oftare.🐟

Jag har vĂ€l gĂ„tt och funderat en tid, pĂ„ att plantera om pelargonen i en större sjĂ€lvbevattningskruka. Idag planterade vi med assistenten om pelargonen, som blev riktigt bra och snyggt. Vid omplanteringen Ă€r det bra att minnas och vattna bara jordytan, sĂ„ vĂ€xten fĂ„r bli van vid den nya jorden. SjĂ€lv brukar jag börja med att fylla behĂ„llaren ungefĂ€r en vecka efter planteringen.☘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.