Behövde händer🖐️

Under akvariestädningen tvättade man akvarieuppvärmaren (värmemätaren) också. På något sätt hade töpslarna med lampan och värmaren bytt plats utan att jag hade märkt det. Så ikväll började jag fundera på hur akvarielampan inte släcktes samtidigt som blomlampan , sen skickade jag ett textmeddelande till nattpersonalen o. bad dem att komma. Medan jag väntade märkte jag att värmaren inte var på och anade att töpslarna hade bytt plats.

Sen när man kom sade jag att jag behövde händer.🖐️Då förklarade jag vad som hade hänt, och vad man skulle göra. När töpslarna kom på sina rätta platser, fungerade allt precis som det skulle. Vad bra att jag kom på vad som var problemet.😊🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.