Allt möjligt och planterade om☘️

Det kändes bra med assistansen idag, jag hann göra allt möjligt. Nu fick jag mig till och med att städa akvarieskåpet, något som inte är en av de roligaste sakerna. Hur som helst var jag glad över att ha gjort det. Sedan tog jag och öppnade paketet från Avon o lagade väskor med produkter till några kunder.

Nu hade jag fått mina nya självbevattningskrukor. Det blev att vi med assistenten planterade om Callan, förvånande kändes det att den hade fått så mycket rötter på en kort tid. Så det var nog bra att plantera om.☘️ Sedan planterades sticklingarna i en kruka. Nu fick blommorna näring.😊☘️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.