Ingen karantĂ€n -3🌞

Nu idag fick jag veta att det Àr ingen karantÀn, som jag och mina grannar Àr i. För sÀkerhets skull blir det att vi fÄr vara lediga resten av veckan. Jag pratade med en personal, om att restriktionerna Àndras sÄ fort att det Àr svÄrt och hÀnga med. Man fick gÄ och Àta lunch till den dagliga verksamheten.

Under tiden nĂ€r det var stĂ€dning i min lĂ€genhet, sĂ„g vi med personalen i Avons katalogen. 😄 Det var ju bra med tid. 😁

Före lunchen blev det en promenad, det Àr ganska soligt med ungefÀr minus tvÄ, tre grader. Luften kÀndes ganska skön. Med elrullstolen kom jag fram helt okej, medan det var aningen svÄrare för en manuell rullstol.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.