Fysioterapi -6🌥️❄️och exponering för Corona

När man stiger upp på morgonen, vet man inte vad dagen har att bjuda på. Morgonen var lite kyligare med minus sex grader och så var det smått soligt, tills det blev mulet och började att snöa. 🌥️❄️ Nu i efterhand är jag glad över att jag hade hunnit ha fysioterapi idag morgon. Terapi känns alltid bra, ja det hade gått två veckor som det var senaste gång.

Då jag kom till jobbet, fick jag veta att man hade blivit exponerad för Corona. Det betyder att jag och mina grannar sattes i karantän för en dag alltså i morgon, vi fick nog jobba idag. 🤔Ja det verkade smått konstigt. Man tog reda på om jag fick ha min assistans idag, och det gick det nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.