Trodde att jag hade gjort framsteg

För mig tar det lite längre tid att bli bekant med en del människor, som hör till personalen. Idag trodde jag att jag hade gjort framsteg med en handledare, allt verkade gå bra till och med duschen gick bra. Innan fiskarna skulle få mat, sade jag vänligt att man inte skulle ge för mycket mat, dessutom finns lappen om mängden på akvariet. Själv gick jag in badrummet när man matade fiskarna.🐟

Sedan när jag kom och se på akvariet. Då fick jag se att det var för mycket mat som hade getts, eftersom en del låg på bottnet. Måste säga att jag kände mig lite snopen, och att man inte hade lyssnat på mig. Alla tänker väl inte på att jag försöker ta hand om mina fiskar.🐟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.