Kom in genom den andra ytterdörren

På dagen fick jag meddelande av personalen, att jag skulle komma in genom den anda ytterdörren. Redan på veckan började dörren att bråka, den höll på att stänga och öppna sig. Man kom och tog emot mig till den andra dörren. när jag kom hem till boendet.

Sedan hann jag med handledaren packa upp mina nya glas, och lagade matbeställningen. Så mycket tid fanns det, även om det var en ny vikarie som var med i stugan, men jag fick ha den bekanta handledare med mig på kvällsbestyren som kändes ganska bra,

Just nu ser jag på valvakan från den första Välfärdsområdesval som var idag. Tror att jag inte kommer att se på den hela kvällen, men kikade nyss att min kandidat hade blivit invald..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.