Noggranna instruktioner o. träff med människorna från Debora

i morse fick jag besökstillstånd åt mor och människorna från Debora inför dagens träff. Sedan kom det noggranna instruktioner att någon från personalen skulle komma och fråga om att människorna var symtomfria, varken snuva eller huvudvärk fick man ha. Det hela berodde på Corona läget, vilket var förståeligt.

Själva träffen gick bra, det kändes bra att ha min mor med. Jag berättade lite om vad jag tycker om att göra, såsom blom- och akvarieskötsel. Sen fick jag telefonnumrorna, nämnde om att jag inte svarar på något okänt nummer. Nu verkade de båda personerna vara positiva, till sist gav vi med mor min bok. Ja jag tror att det blir bra det här med assistansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.