Var Ă€r jag? jullov🎅

Hej Susie, va var Ă€r jag?🎅❓ Varför bar du mig genom att hĂ„lla i armen, jag trodde att den skulle gĂ„ av❓ Sedan hamnade jag i din ryggsĂ€ck och i en kall bil. Och var befann du dig om jag fĂ„r frĂ„ga. 🎅❓

Hej Tomten, Du borde vara glad över att jag tog med dig till mitt barndomshem till julen, för att nu har jag jullov. Blev tvungen att bĂ€ra dig sĂ„, annars skulle jag ha tappat dig i golvet. 😀Tomten , jag hade julfest pĂ„ jobbet med julmat och sĂ„ng, dit kom en julgubbe ocksĂ„. Sedan kom jag hem med taxi.

JasĂ„, och det ska man tro pĂ„â“ Meddelaade du mig eller❓ Susie, nixx det gjorde du inte. Din rackare❗🎅

Tomten, Jamen det Ă€r sant. Var inte sĂ„ petnoga och tjafsa. Nu sĂ€ger vi hejdĂ„. 😀

Jaamen Susie, Ă„h, hejdĂ„. 😟

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.