Delvattenbyte, skåpstädning och blomskötsel ☘️🍋🐟

Det blev en lunch på den dagliga verksamheten, sen for jag hem igen och hade assistans resten av dagen. Ja här blev det att jag kunde tvätta kläder. Till en början var det meningen att ta och tvätta bara akvariepumpen, men sedan kom man på att göra delvattenbyte.🐟nu när tiden fanns.

Nu som då har jag fundera på att man borde städa ett matskåp, på något sätt har det inte blivit gjort. Och det sade jag till min assistent, så började vi städa skåpet och kastade bort allt gammalt bland annat mjöl och kryddor. Oj, vad det kändes skönt att få det städat.

Sedan blev det blomskötsel, vi med assistenten fyllde på självbevattningskrukornas behållare som borde klara sig medan jag är borta. Man skrev en lapp till personalen om blommorna. Nu såg vi med min assistent att citron trädet hade blomknoppar. 😄 🍋

Idag fick jag mycket gjort, sedan borde jag komma ihåg att jag är den som bestämmer om vad man ska göra. 🤣 Jag ser närmast på sådant jag inte har kunnat göra. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.