Vart förvann hon?đŸŽ…đŸ€”

Psst, pst…. Susie, ja hon sitter bara och bloggar, jag ska nog försöka fĂ„ henne att prata. Undrar vart hon försvann ikvĂ€ll? PĂ„ dagen var hon hemma igen en timme, tror att det var fysioterapi hon hade. đŸŽ…đŸ€”Susie, hör du mig? Det börjar vara dags att prata.

Åhej pĂ„ dig tomten, FörlĂ„t mig, jag var sĂ„ in i bloggande. Jag kĂ€nde mig vĂ€l inspirerad.

Tja, jag mĂ€rkte det. Hade du fysioterapi idag? Och vart försvann du ikvĂ€ll? đŸŽ…đŸ€”Susie, du Ă€r nog en liten rackare pĂ„ att komma och gĂ„.

Jepp, det hade jag och det var nĂ€stsista gĂ„ngen för i Ă„r. Sedan hade jag bastukvĂ€ll Ă„h, vad skönt det var. Rackare? Jag? Jag Ă€r vĂ€l ingen rackare?đŸ€”đŸ€ŁNu rĂ„kar jag bara att vara en rörlig typ.

Susie, För mig Ă€r du en rackare. đŸ€ŁđŸ€ŁDet Ă€r svĂ„rt att ha koll pĂ„ dig, och ibland kĂ€nns det nĂ€stan omöjligt. đŸ€Ł

Tomten, Ja du sĂ€ger det. Och vad ska vi göra Ă„t det? Men nu Ă€r jag som jag Ă€r.đŸ€Ł Nu sĂ€ger jag hejdĂ„. Jag ska börja se pĂ„ nĂ„gon serie.

Men Susie, Jag kom just igĂ„ng, iinte kan vi sluta nu…. Åh….hejdĂ„…đŸŽ…đŸ€”

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.