🎅UTLOTTNING🎅

UTLOTTNING: Idag har tomtefar lĂ€st ur en julbok för oss ”Pettson fĂ„r julbesök/Viiru ja Pesonen saavat jouluvieraita”. Det Ă€r en sĂ„ fin bok som handlar om hur det gick till nĂ€r Pettson bröt foten och inte klarade av julförberedelserna pĂ„ egen hand men fick hjĂ€lp av katten Findus och alla deras grannar! Det blev en riktigt mysig jul iallafall.

Pesonen kaatuu pahasti mĂ€essĂ€. Ukkorassu kÀÀrii kipeĂ€n jalkansa pakettiin eikĂ€ pysty tekemÀÀn yhtÀÀn mitÀÀn. Viiru on jo aivan epĂ€toivoinen, tuleeko joulu ollenkaan tĂ€nĂ€ vuonna! Mutta kas vain – yllĂ€ttĂ€en on koossa tuvantĂ€ysi vieraita ja Viirun ja Pesosen joulusta tuleekin verraton.


Haluatko antaa jouluiloa eteenpĂ€in? KĂ€nner du nĂ„gon som skulle fĂ„ GLÄDJE och uppmuntran av en trevlig julsaga? Tagga familjen och skriv samtidigt om du nominerar dem till den svenska eller finska versionen av boken. Vinnarna dras och kontaktas imorgon torsdag kl.12.” // Project Liv

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.