Trevlig eftermiddag

På dagen gick jag med personalen till förrådet efter mina julpynt, kransen sattes upp på lägenhetens dörr. De andra julsakerna sattes på soffan och vänta på att jag får lagt fram dem. Sedan kom mina faddrar efter mig, vi for på kaffe tilll Fiika. Det passade bra att gå på café, när det var en kall dag. På Fiika var det ganska mycket folk. Själv kunde jag inte komma ihåg när jag senast var på café så nu kändes det trevligt.

Efteråt fick jag skjuts till mina föräldrar, när jag ville hälsa på min far. Det var roligt att gå lite och överraska far, som blev glad över att jag kom. Så tog det inte länge innan mina brors barn och min bror kom, det blev kebab från Korv Görans. Ja det var roligt att äta tillsammans, och prata om hur det var med alla. Sedan överraskade jag min mor också som kom hem från tåget, men visste inte att jag var där. 🤣 Ja det blev ett snabbt hej men trevligt. Småningom blev det dags att vänta på taxi och fara till boendet. Det var en trevlig eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.