Människorelationer ❤️

Människorelationer kan vara så olika på många sätt. Vet att för någon räcker det med att läsa min blogg och följer mitt liv på det sättet, men själv får jag inte veta om människan som känns lite synd. Av en relation förväntar jag mig att det ska vara ömsesidigt, man ringer eller skriver meddelanden till varann. Det finns sådana människor som jag önskade att kontakten vore bättre, men har bestämt mig för att inte sätta min energi på det.

Till all lycka har jag vänner omkring mig och vill vara nära.❤️Ibland får jag höra att man har saknat mig och att få höra min röst, som känns så härligt! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.