Farsdagskort och småknasiga jag

Vad bra att man gick på att jag ville laga ett farsdagskort på svenska. Man sökte svenska fardagsdikter som jag fick välja ut en och limma fast på kort. Med det hjälpte mig en handledare som var en av Eskoos polare och åker runt till alla serviceenheter, där det behövs hjälp. Bra att det finns sådana människor.

Nu är jag väl lite småknasig men det är ju fredag. Det är det andra meddelande om ett paket som har kommit till mig på posten denhär veckan, det första har jag fått uthämtat med hjälp av min familj, Om jag orkar hålla mig så kan jag själv gå efter det på tisdag, men så det frågan om att orka vänta. 🤣Som jag är så bra eller så inte, men det går ju att försöka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.