Fastnade med munnen

När jag skulle bli tvättad före min vattenterapi ,träffade jag några bekanta från hemvården. Då fastnade jag med munnen och pratade en stund . Det var trevligt att träffas, jag försökte snabbt berätta hur det var med mig. Ja det alltid roligt att träffa människor man inte har sett på länge, delvis beror det på coronan.

Jag fick ha vattenterapi på högljud nivå, det var en skolklass med livliga pojkar. Efter ett tag sade läraren att det var dags att komma upp ur bassängen, och då blev det härligt tyst o. lugnt. Annars gick terapin bra. Sedan fick jag slappna av en stund i den varma bubbelpolen. Vi gick med assistenten sen en stund i bastun som var skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.