Annorlunda tisdag

Det var en annorlunda tisdag när min vattenterapi var lite tidigare än vanligt så jag blev hemma på morgonen och väntade på assistenten. Bra att man kan ordna med tiderna som passar alla. Vid elvatiden var det lugnt i simhallen, vattenterapin gick bra även om vattnet kändes lite kallt. Efteråt kändes det skönt med bubbelpolen och bastu.

Ibland finns det nyfikna ögon, som ser på hur jag o. min assistent ska klara av att gå i eller komma upp från bubbelpolen. Det kan jag bjuda på. Från en utomståendes ögon kan det se krångligt ut, men det är normalt för mig och människan som hjälper mig. Sedan tänker man själv inte på det man håller på att göra. 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.