Nu är jag administratör för gruppen Vi med funktionsnedsättning i Österbotten

Det var en van som skrev till mig på messenger, och frågade om jag ville bli administratör för gruppen Vi med funktionsnedsättning i Österbotten tillsammans med hen. En grupp där jag delar rätt så ofta mina blogginlägg i. Jag tackade genast ja. och blev glad för förfrågan, och godkände den genast medan jag chattade med min vän. Så nu är administratör för en grupp utöver min egen Bloggarna om olika funktionsnedsättningar/funktionshinder. Det känns roligt att bli frågad om en sån grej..

Så hej på

dej,

det är jag som

är

gruppens andra

administratör.

Jag hoppas

att det blir bra

och

vi ska trivas tillsammans.

Önskar

er en trevlig kväll.💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.