Då vet man det

I förrgår experimenterade man lite om hur gurkan till fiskarna skulle vara, skalade en tjockare och längre bit men ännu i morse var den inte uppätet ännu som kändes smått ovanligt. ”Då vet man det” tänkte jag för mig själv. Sedan bad jag att personalen sätta några gurkskivor, de äldre bitarna togs bort. Och när jag kom hem så såg gurkskivorna som ringar, så mycket hade fiskarna ätit. 🐬

På eftermiddagen kom min svägerska med ett paket, just då råkade jag inte vara ute i korridoren och handledaren kom med det in till mig. I paketet borde det vara mina silicon sugrör, jag har inte öppnat det än. Torsdag idag, så det var bastu ikväll. 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.