Läkarbesök

När gynekologbesöket var över, stod ännu ett besök hos min egen läkare. Mellan dehär besöken hann jag vara en stund hos mor och far, åt en soppa där. Efteråt drack jag en mugg med kaffe, när det i morse blev mindre av kaffe då jag skulle sitta i bilen.

Läkarbesöket gick bra som vanligt. Man pratade om hur jag hade det nu, och gick lite igenom innehållet i fjolårets läkarintyg. Ja att sitta med munnskydd på och prata, något som man får finna sig i nu i coronatider, ibland tycker jag själv att talet blir lätt till ett mummel. Sedan bad jag om att få nya recept på mediciner, ifall det skulle komma en förkylning. Så nu är det bara att skriva namnet på pappren och skicka iväg till Fpa.

Mor körde hem mig till boendet när vi var klara med läkarbesöket. Jag satte mig i elrullstolen och körde till dagliga verksamheten, och kom lagom till kaffet.☕ Känner mig nöjd med dagen, fick många saker uträttat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.