🐬Fiskar och blommor☘

Nu har jag börjat ge gurka Ă„t fiskarna lite oftare. Ja fiskarna tycker minsann om gurka och Ă€ter i rasande fart. Idag satte min assistent nĂ„gra gurkskivor i akvariet innan vi promenerade till simhallen, och nĂ€r vi kom hem sĂ„ var det hĂ„l pĂ„ skivorna och det mittersta var uppĂ€tet. 😁 Sedan gav vi lite fiskmat ocksĂ„ vilket uppskattades i akvariet.🐬

Blommorna blev vattnade, ja, de som var torra. Pelargonerna i sina sjĂ€lvbevattningskrukorna var Ă€nnu fuktiga och fick torka upp lite. Det hĂ€nder lĂ€tt att man vattnar för mycket, medan citron trĂ€det och nĂ„gra andra blommor vill ha vatten varje vecka.☘😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.