Livet vore för enkelt om allt skulle fungera

På dagen kom jag hem en sväng och hade fysioterapi som gick nog bra. Nu blev det inte så mycket att vara på fötter, när jag hade fått en bit bort från nageln på stortån och som nu var öm. Min tå har nog ett plåster, men jag ville inte belasta ännu, fast den var bättre. Efter terapin tog jag en titt i kylskåpet om matvarorna hade kommit, men varorna hade inte kommit.

Ja efter middagen blev det att personalen fick gå runt här på boendet, och försöka hitta mina matvaror. Allt utom knackkorven hittades, som kändes bra. 😃 Livet vore för enkelt om allt skulle fungera. Senare var jag i bastun, vilket passade bra i mulet och grått väder. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.