Klappar mig på axel

Det börjar bli dags att gå till läkaren och förnya rehabiliteringsplanen, smått fånigt att få en plan för ett år i taget. Min funktionsnedsättning försvinner nog ingenstans om FPA, vill tro det eller inte. Sedan har det varit svårt att få till .läkaren jag har velat gå. För några veckor sedan testade jag med att boka en läkartid till Hvc via nätet, i mailet skrev jag att jag ville ha till den och den. Det gick en vecka och jag hade inte hört något, så skickade jag ett mail till. Och dag ringde man från Hvc mig och meddelade att jag har fått en tid till min egen läkare. 😄Blev glad över att jag själv hade lyckats med att få en läkartid, dessutom via nätet. 😍

På dagen kom det meddelande från FPA, att man ville ha ett kontoutdrag för ansökan till bostadsbidraget. Först tänkte jag att jag skulle printa ut och posta det, samtidigt ville jag få iväg det så fort som möjligt. Efter att jag hade funderat på att jag skulle försöka med att infoga mitt kontoutdrag som en bilaga på Folkpensionsanstaltens webbsida, ja till min förvåning lyckades jag med det också.👍😍

Så nu klappar jag mig på axel, känner mig glad och nöjd över att ha själv kunna ordna mina saker. Dagen var bra när jag fick mycket uträttat. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.