Jag har tappat räkningen på hur många människor har varit med mig

Det händer sig ,att jag kan börja fundera på hur många människor har varit med mig. Och det är nog många, att jag har tappat räkningen. En del minns jag inte, för att jag har varit liten eller det har handlat om en kortare tid. Men då kan man komma ihåg mig, och själv blir jag som ett frågetecken när någon kommer fram och frågar: ”Om jag kommer ihåg.”

Människor har jag behövt ha omkring mig, samma gäller det min familj och man har varit tvungen att låta personer komma in i vardagen. Men det är bara en del som har blivit mer bekant både för mig och min familj. Det handlar mycket om personkemi, hur samarbetet fungerar mellan två människor, och det har blivit allt mer viktigare med tiden. Nu vill jag först se hur det går, då jag träffar en ny person.

Och ibland har jag tur så får jag nya vänner. Sedan försöker jag hålla kontakten . ja det känns bra att ha vänner. Det skulle vara intressant att kunna räkna människorna, men jag har tappat räkningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.