Mina funderingar☘

När jag satt och drack mitt kvällste, gjorde vi med personalen matbeställningen. Ja det känns bra att göra det på söndags kvällar om det finns tid.

Jag sitter och har mina funderingar om pelargonerna, till slutet av veckan har man lovat hård vind igen o. till och med nattfrost. På något sätt vill jag göra det som enkelt som möjligt, det går inte att komma ifrån att hösten har kommit, Sedan vill jag kunna ta hand om blommorna.☘ Funderar lite om man skulle kunna få någon pelargon under den andra blomlampan, och om jag skulle ta bara de pelargoner som ser bäst ut. Sedan känner jag mig inte så säker med olivträder, som ser lite klen och kanske lite tråkig ut. Trädet ser inte lika frodig som de andra växterna.

Ja jag får se hurudan lösning jag kommer till. Hur som helst skulle det vara bra att få det gjort. innan det blåsiga- och kyliga vädret kommer. Nu är pelargonerna ju täckta. Allt möjligt kan man fundera på. 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.