☘Nu kan den kalla natten komma☘

Man trodde att kvällen skulle bli bråd , men så blev det inte. Jag fick gå i bastun som var varm och skön. Sedan kände jag mig glad att personalen hann täcka mina pelargoner, ja nu kan den kalla natten komma.☘ Och jag tänkte låta tyget vara kvar över helgen, när jag ska till mina föräldrar så blir det enklast för alla,. Vädret lär bli ganska kyligt nu under helgen.

Det blev en snabb träff vid dörren med min svägerska, som hade igen varit och hämtat ut ett paket åt mig. Nu var hunden med, så det var roligt att se den.

På dagen hade jag min fysioterapi , det blev ganska lugn med tanke på att jag har haft en förkylning i kroppen. Annars gick det bra. 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.