Lunch på stan

Jag och min assistent tog en lunch på stan, för mig kändes det bra att få komma ut och äta. Det blev lunch på Saigon Kitchen, en Vietnamesisk restaurang. Stället var inte direkt handikappvänlig, för att komma in dit var det några trappor men till min förvåning kom restaurang ägaren och hjälpte oss.

Lunch bufén var ett bord med många olika maträtter bland annat. kyckling och griskött. Maten var god men kryddigt, mina läppar sved lite av kryddorna,

Jag passade på att gå till Apoteket och köpa mera av hostmedicinen Svarta skägget, min hosta är visserligen ganska bra men det är ändå bra att ta lite medicin ännu. Det gick bra att själv prata med expediten, assistenten skuffade bara min rullstol. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.