För 20 år sedan

Ja det är 20 år sedan terrorattacken mot World Trade Center gjordes. Minns exakt var jag var och vad jag gjorde. Då befann jag mig i Wien med mina föräldrar och var med våra vänner på en resa. När nyheten kom gick vi på stan, i den stunden förstod man inte vad som riktigt hade hänt. ”Flygplan flög in i ett torn…..? Än sen då?” Mina föräldrar och jag hade just kommit till hotellrummet, och såg på TV:n när det andra planet flög in i tornet. Allt kändes som om det hade varit en film man såg, men det var verklighet.

Den dagen glömmer jag aldrig. På samma resa köpte jag en lätt dunjacka i Wien, det var ovanligt kyligt i Mellaneuropa för årstiden. Och jackan hängde med mig i många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.