Promenerade till simhallen ☀

Det var soligt och vackert väder, att vi med assistenten bestämde oss för att promenera med elrullstolen till simhallen. Själva promenaden tog inte så värst länge, sen blev det en sväng via mina föräldrars bakgård, Ville se hur robotgräsklipparen hade fungerat, gräsmattan såg nog bra ut.

Vattenterapin gick bra. Det var ganska skönt och lugnt. Efteråt blev det en stund i bubbel polen och bastun.

I solen var det ganska varmt sådär kring 16, 17 grader. På hemvägen gick vi via K -SuperMarket, jag behövde köpa kuvert och frimärke. När vi med min assistent var hemma, kom den nya städerskan och presenterade sig, och man lovade städa min lägenhet i morgon. Det var ju vänligt. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.