Trevligt att komma ut

Nu kändes det trevligt att komma ut, jag for ju på en klädvisning av Lolas höstkollektion. Min taxi var lite tidigare än det var överenskommet, men det gjorde inget. På visningen var det två från personalen och jag. Först visade man kläderna, och sedan fick vi själv prova något om vi ville, Jag fick hjälp med att prova en jeansjacka och en jumper/colleagetröja, rullstolen rullades framför en spegel så att jag själv kunde se hur kläderna satt på. Ja det blev att jag beställde båda plaggen.

Sedan blev det kaffe eller te och något smått o. gott att äta. Själv drack jag te för att få lättare tag på sömnen ikväll. Trevligt att kunna träffas lite privat också. Det är lite omväxling i vardagen.

Kram 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.