Allt gick fint😁

PÄ eftermiddagen pratade jag med personalen om det gick bra ifall jag kunde Àta lite tidigare, eftersom jag hade ett samtal att ringa. För dem passade det bra. Sedan blev det att jag fick Àta hÀrinne i min lÀgenhet.

Samtalet kĂ€ndes viktigt för mig, dels att det var hĂ€rligt att höra rösten av min vĂ€n, ja det var ett tag sen som jag hörde den..❀ Och sĂ„ blev det ett framsteg i ett projekt. PĂ„ förhand visste jag inte om saken skulle lyckas, men kĂ€nde mig glad att det gjorde det. 😃

Ja allt gick fint, och jag hann med det jag skulle. Sedan var jag nöjd och glad. med lite planering sÄ gÄr det bra.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.