Många glada, ett par händer och villa -avslutning

Tänk vad en människa kan göra många glada, träffen blev riktigt trevlig ute i solen. För en stund kändes det som ”förr” här på boendet. Några av personalen kom ut och pratade med oss på parkeringen, så underbart att få träffa en bekant som har jobbat med en.

Ikväll var det bara ett par händer här i stugan, och det är nog för lite på sex personer. Meningen var att jag skulle få gå i duschen, tiden räckte inte till då människan hann sluta för dagen och en annan kom o. hjälpte mig med kvällsbestyren. Nå, jag fick skjuta fram min dusch tills i morgon, men då är det flera av grannarna som har dusch.

Utifrån hörs ljudet av raketer, det är ju villa – avslutning ikväll. Jag försökte kika mellan spjälgardinerna men såg ingenting. 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.