Åh mitt huvud!

På dagen när jag kom hem för att ha fysioterapi, då först slog det mig att jag glömde att säga åt städerskan, som var hos mig och städade. Åh mitt huvud! Sedan löste det sig, att vi fick med fysioterapeuten vara i intervall lägenheten och ha terapin där. Dagens terapi var bra och mångsidig

Det kändes bra att man hann på dagen beställa min taxiskjuts till måndags kvällen. Jag är ju en som vill ordna mina saker i tid, Då behöver man inte fundera längre.

Här blev det en solig kväll, temperaturen steg upp till 13, 14 grader. Jag var i bastu som var riktigt skönt Kroppen behövde få lite värme efter några kyliga dagar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.