Fotbollsmatchen var nästan för spännande⚽

Ja det blev en tjockare höstjacka och långkalsonger, som jag klädde på mig. Det blev ganska varmt och skönt, när min huva sattes upp så blev det ännu bättre. Det duggregnade och ibland kom det någon vindpust.

Matchen mot Ekenäs EIF var nästan för spännande. Och efter all regnandet. var fotbollsplanen våt o. hal. Bollen for for lite hit och dit. JARO hade flera målchanser, bollen hittade bara en gång in i målet, ett självmål blev det också som gav EIF ett poäng. Tilläggstiden kändes oändligt lång, och man ville bara att matchen skulle ta slut, ja resultatet blev oavgjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.