Första vattenterapi

På förmiddagen åt jag lunchen lite tidigare ,för att hinna till vattenterapi. När jag var klar att gå, började en fysioterapeut fråga om assistansen i simhallen. Jag svarade att min assistans kommer från Debora i Kokkola, och att jag har en vän som jobbar där och hjälper mig. Det är tyvärr så att alla Serviceproducenter inte fungerar liksom man skulle vilja, som känns lite synd.

Ja idag var det min första vattenterapi på länge, nästan ett år eftersom jag hann simma bara några gånger förrän Coronaläget blev värre igen. Vattenterapi kändes bra, i simhallen var det inte så mycket folk. Jag hade ingenting emot att det var tyst och lugnt.. Det kändes skönt att inte behöva ha stressa efter min terapi.💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.