☘Pelargonerna hade klarat sig bättre än väntat☘

Här hemma gick vi med assistenten ut på terrassen, och tog en närmare titt på pelargonerna efter gårdagens hårda vind och hur de hade klarat sig. Blommorna hade klarat sig bättre än väntat måste jag säga. 😁Här och där var det någon kvist som hade gått av, men inte så mycket att pelargonerna skulle ha blivit mindre o. lidit och se mindre vackra. En av dem hade kommit nästan ut ur krukan och var lös, den planterades om. Jag kände glädjen och lättnaden över att blommorna hade varit i bättre skick än vad jag trodde.

Tills i morgon har man lovat hård vind igen. Nu ville jag sätta pelargonerna på bänken, ville inte ta risken för att de skulle ramla ner och gå sönder. 😄Man kan inget åt naturens krafter och bra att det inte hände värre med mina blommor. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.