Jag hann bra

Min taxi kom i tid, och jag var i god tid hemma på boendet. Det tog lite innan personalen hann komma och hjälpa med kvällsbestyren, så jag hann bra se slutet av fotbollsmatchen mellan MP och JARO. Jag missade när JARO gjorde mål på en hörna, målet såg jag efteråt på Facebook, ja det är bra med sociala medier. 😄 Så blev det en vinst för jARO med 1 – 2

Sedan hann jag gå ut en sväng på terrassen. Personalen hann vattna mina krysantemer och den ljusröda pelargonen, bra att det fanns tid för det. Och när kvällsbestyren var klara gjorde jag ännu matbeställningen. Det känns bra när man hinner göra ett och annat på en kort tid,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.