Överraskning och sommarfest 😊

Dagen bjöd pÄ en överraskning nÀr jag var hos mina förÀldrar. Min kusin kom med sin motorcykel och hÀlsade pÄ oss . Det blev ett snabb besök , men det var roligt att trÀffas.

Sedan for vi med mor och far pĂ„ en sommarfest som var hos vĂ„ra vĂ€nner. dĂ€r fanns mĂ„nga andra vĂ€nner ocksĂ„ . Eftermiddagen blev hĂ€rlig solig och varm, att man kunde sitta ute i trĂ€dgĂ„rden. Det var trevligt att trĂ€ffa alla mĂ€nniskor, en del hade jag inte sett pĂ„ lĂ€nge. 😊 Maten smakade jĂ€ttegott och mĂ„nga olika sorters fisk fanns det pĂ„ bordet.

Nu bloggar jag frĂ„n mobilen eftersom Internet fungerar inte pĂ„ datorn. Jag Ă€r ju van att blogga frĂ„n mobilen. 😊

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.