+20⛅och assistans

Det har varit växlande molnighet och sol, skönt med lite uppehåll med regnet. Temperaturen är ungefär plus 20 grader.

Idag var det bra att ha assistans, då fick jag göra lite hemmasysslor. Tvätthögen blev lite mindre som kändes skönt. Skötte om blommorna både ute och inne, band ett band lite bättre som fanns på en pelargon. Nu vet jag inte om det funkar, vi med assistenten toppade olivträdet som hade långa grenar och hade hunnit böja sig neråt.

Sedan blev det akvariestädning som verkligen behövdes. Pumpen var så smutsig att den hade slutat att gå, en del av vattnet byttes ut och bottnet blev dammsugad. Vad bra att få akvariet i skick. Så lagade vi mat här hos mig och åt tillsammans.😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.