Shoppinghumör đŸ€Ł

I helgen har jag varit lite pÄ shoppinghumör, det blir man ibland. Jag fick ju sugrör av silicon till julklapp, och jag har tyckt om dem. Nu nÀr jag höll pÄ med att surfa, tÀnkte jag se ifall man skulle hitta silicon sugrör. Och sugrör Àr nÄgot jag behöver. Det Àr ju sÄ att frÄn och med juli trÀdde ett EU Direktiv, dÀr det förbjuds försÀljningen av saker som innehÄller plast sÄsom: Sugrör, engÄngs- bestick och tallrikar och tops skaft.

Ja jag hittade dehÀr sugrören.

12Pcs Silicone Straws Reusable Straws Regular Size Straws for 30&20 OZ Tumblers pĂ„ Ebay, och bestĂ€llde tvĂ„ paket av dem. DĂ„ fĂ„r jag kasta bort mina plast sugrör, som har blivit bruna och fula av kaffedrickandet.👍😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.