Kan jag inte själv?

Det är bra när man vill låta mig sköta om mina saker själv, men i en del behöver jag hjälp och lite stöd såsom med att ansöka besökstillstånd. På dagen sade jag att på fredag vill jag ha ett tillstånd åt min mor. Då frågade man av mig.: ”Kan jag inte själv göra det? ”Säkert, men jag har alltid fått hjälp av en personal med det,” Svarade jag. Då var det någon annan som förstod poängen som jag syftade på, och funderade på att den rätta vägen kanske var att det går via personalen. Tyvärr fick jag inte saken vidare eller nerskrivet, jag får väl be någon annan skriva på en lapp.

Ja jag är och vill vara självständig, men behöver också lite stöd vid en del situationer. Jag tyckte inte riktigt om när saken blev ifrågasatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.