🍃Nya blommor till terrassen🍃

Idag blev det en tur till Sunds TrĂ€dgĂ„rd, Det kĂ€ndes för trĂ„kigt att se pĂ„ de utblommade pensĂ©erna och vara hemma. ja nu blev det krysantemer, först blev det att ta en titt pĂ„ fĂ€rgerna och tĂ€nka pĂ„ de fĂ€rger som finns hemma. En del blommor var sĂ„ pass stora att det var bara tvĂ„ som fick plats i en papperspĂ„se. 😃

Ja det blev tre pĂ„sar med blommor. Och vad gör man inte för att fĂ„ det fint hos sig? 😃För mig kĂ€nns det viktigt att det ska se vackert ut. Sedan kĂ€nns det roligt att ha nĂ„got och pyssla om..

SĂ„hĂ€r blev min terrass med de nya blommorna, jag Ă€r nöjd med resultatet. 😃 PĂ„ bordet stĂ„r MĂ„rbackan som Ă€r tre Ă„r nu, i Ă„r Ă€r blomningen bĂ€ttre.

HĂ€r Ă€r pelargonsticklingarna som jag bestĂ€llde pĂ„ nĂ€tet. ’DROTTNING MARGARETHE’, som ocksĂ„ hör till MĂ„rbacka . De har vuxit bra och blivit riktigt fina. 😃 Nu började jag ge höstgödsel bĂ„de till pelargonerna och andra blommor.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.