Bra att vara hemma

Jag tycker det känns bra att vara hemma. Det var nog bra att jag skrev meddelande och bad att man skulle spara middag åt mig, för jag var nog hungrig när jag kom. Kändes bra att ha besökstillstånd åt min bror som fick komma och bära in mina väskor. Pelargonen hade klarat sig bra av bilresan. 😃

Här hos mig var blommorna okej, därute hade penséerna nog blommat ut men de andra pelargonerna hade börjat att blomma. Jag hade fått morgonmålsgrejer i kylskåpet, men tänkte inte på att beställa för en vecka framåt. Ja, jag får se vad jag hinner göra i morgon när min assistent är här. 😃 Min hjärna var på semester och kunde inte tänka så långt. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.