Passa på att nominera er själva el. någon annan familj 🤩👍

Suomeksi!👇 Sista minuten drömerbjudande till familj i södra delarna av landet!🤩 Vi vill donera en drömvistelse på Spa Hotell Caribia i Åbo all inclusive två dygn den 3-5 augusti åt familj med långtidssjukt barn eller barnfamilj med långtidssjuk förälder!❤️ Erbjudandet gäller för 1 vuxen och två barn!

Meddela intresse för detta till Mirella på info@projectliv.fi senast 31.7 kl 15.00 så låter vi lotten avgöra vem av kandidatfamiljerna som får denna minisemester! Ni kan också nominera en annan familj med då behöver denna familj ha gett sitt godkännande till att de nomineras!👍 Sprid budskapet genom att dela!

Viime hetken tarjous etelä Suomessa asuvalle perheelle!🤩

Haluamme lahjoittaa unelma vierailun Spa Hotell Caribiassa, Turussa, all inclusive, 2 vuorokautta 3 – 5 elokuuta perheelle, jolla on pitkäaikaissairas lapsi tai lapsiperheelle, jolla on vanhempi joka on pitkäaikaissairas! Tarjous koskee yhtä aikuista ja kahta lasta!❤️

Ilmoita Mirellalle osoitteeseen info@projectliv.fi jos olet kiinnostunut viimeistään 31.7. klo. 15.00. Arvomme kiinnostuneiden perheiden kesken kyseisen miniloman! Voitte myös ehdottaa jonkun muun perheen, silloin tarvitaan kyseisen perheen hyväksyntä tähän!👍”

// Familjer med långtidssjuka barn KAMRATSTÖD/ Project Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.